Gràcia, cap a on vas? desmenteix haver arribat a un acord amb la Casa Vicens

En resposta a la notícia apareguda a L’Independent de Gràcia del 15 de desembre, sobre un pretès pacte amb la Casa Vicens, des de la Plataforma Gràcia, cap a on vas? volem aclarir que aquest no s’ha produït. A la reunió que vam mantenir a instàncies de la Casa Vicens, un representant ens va exposar el seu enfocament del negoci i nosaltres vam explicar-li el nostre punt de vista, que en cap cas ha canviat, i que es fonamenta en la defensa del decreixement turístic, la lluita contra l’elitització del barri i de la ciutat i la no creació de noves icones turístiques que alimentin aquests processos.

Així mateix, vam instar el representant de la Casa Vicens a obrir l’equipament al barri, més enllà de les visites de veïnes i d’escolars, i ens va comentar que valorarien aquesta proposta.

Davant la inexactitud de la informació publicada, demanem a L’Independent de Gràcia una rectificació que reculli acuradament la posició de Gràcia, cap a on vas?

Nosaltres, com sempre, estem oberts a oferir tota la informació que se’ns demani sobre les nostres accions i posicionaments.