Imaginem el mercat de l’Abaceria

cartell mercat xarxes2

El mercat de l’Abaceria fa molts anys que s’ha de reformar per millorar-ne les instal·lacions i adaptar-lo a les noves exigències, però des de la Plataforma Gràcia Cap a On Vas creiem que la reforma no ha de seguir el mateix model que els altres mercats de la ciutat, on les obres han fet reduir el nombre de parades i gran part de l’espai l’ocupa un supermercat.

Pensem que el mercat és un equipament molt important per al barri i que les veïnes i els veïns hem de participar en la decisió de com s’ha de reformar. Volem aprofitar aquesta gran oportunitat per imaginar un nou mercat que respongui a les necessitats de les veïnes, que potenciï l’economia i l’alimentació de proximitat, la sostenibilitat. Volem que l’Abaceria sigui un espai central de Gràcia, un punt de trobada per al veïnat, i evitar que es converteixi en una nova icona turística.

Per tot això vam convocar un debat/taller el dimarts 2 de febrer, on vam discutir de quins usos i espais volem que tingui el mercat. Us deixem fotos de l’acte, gràcies a tothom que va participar!